Letošního Mikuláše můžete oslavit s Lordi!

Oblíbená parta LORDI si na konci roku udělá dvojitou zastávku u nás, a to v rámci Tour Beast Or Not Tour Beast European Tour.

LordiKoncertOblíbená parta LORDI si na konci roku udělá dvojitou zastávku u nás, a to v rámci Tour Beast Or Not Tour Beast European Tour. Finský monstrózní kvintet nám svou monstrózní show nadělí 5. prosince v pražské Meet Factory a 6. 12. ve zlínském Masters of Rock Café. Mr. Lordi, Amen, OX, Hella a Mana přivezou hity z desky „To Beast or Not to Beast“, kterou si obehráváme už od března, stejně jako šlehy ze svých starších pěti desek. Kdo neměl to štěstí a nezažil show LORDI na Masters of Rock, může si vše vynahradit na samém konci podzimu – v Čechách nebo na Moravě. A kdo s nimi ve Vizovicích zakalil, ví o čem to bylo a jistě si pořádné divadlo rád zopakuje – tentokrát blíž k pódiu a víc nahlas.

Předskokany jsou brněnští Gate Crasher, kteří si tak k zářezům od Ozzyho Osbournea, VOLBEAT, AEROSMITH nebo IRON MAIDEN přidají ten nejčerstvější – dvojitý od LORDI. Gate Crasher v současné době představují aktuální desku Bitterfly, která vyšla na podzim 2012.

Termíny a místa koncertů:

Rubriky